om at home by M

athomebym.se öppnade upp i mars 2017 och drivs av mig Michaela.

För mig är det viktigt med professionell och personlig service, och jag är tillgänglig för mina kunder i så stor mån som möjligt. Du är alltid välkommen att höra av dig, antingen här via hemsidan, på email till kontakt@athomebym.se, via instagram athomebym eller facebook at home by m. Givetvis har du också möjlighet att kontakta mig genom att ringa eller skicka sms till 076-322 09 08, kan jag inte svara så återkommer jag till dig så fort jag har möjlighet.

Jag skickar alltid dina varor samma dag eller dagen efter din beställning, jag vill att du ska få hem din beställning så fort som möjligt :) När jag packar dina varor, försöker jag så långt som det är möjligt att återanvända emballage då det är ett mycket miljövänligare alternativ. Bor du i närheten (Vetlanda) har du alltid möjlighet att välja att hämta dina varor (klicka i alternativet "hämtas" i kassan). Hör sedan av dit till mig så bestämmer vi en passande tid att hämta.

Leverantörerna jag samarbetar med är både stora och små, allt för att skapa ett så unikt koncept som möjligt i butiken. Flera av de leverantörer jag samarbetar arbetar med ekologiska och miljövänliga produkter och/eller skänker pengar till välgörande syfte. Bland annat Majas Cottage som varje år skänker stora summor då en del av intäkterna går till Barncancerfonden. <3

Varmt välkomna och happy shopping :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen