Köp- och leveransvillkor

Köp

Alla köp är välkomna hos oss. Du behöver dock vara 18 år. 

Alla priser inkluderar moms.

Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella felaktigheter i efterhand, skulle det inträffa har du rätt att avboka din order.

Betalsätt

Klarna checkout eller förskottsbetalning till bankgiro (du får betalningsinformation i kassan) eller så kan du swisha din förskottsbetalning till 1233352507 det är då viktigt att du märker din betalning med ordernummer. 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är 2-5 dagar från att vi mottagit din beställning. Vissa varor har annan leveranstid och skickas som egen försändelse, specifik information finns i sådana fall i produktinformationen. (VAROR SOM SKICKAS TILL DANMARK OCH FINLAND KAN HA NÅGOT LÄNGRE LEVERANSTID)

Varorna levereras med DHL eller Postnord. (Ev. annat leveranssätt på beställningsvaror)

Fraktkostnaden inom Sverige är 69 SEK, till Danmark och Finland är 99 SEK.

Om en vara skadas/försvinner under transporten ansvarar vi. Om en vara returneras till oss är det du som kund som är ansvarig för godset.

Om en vara är skadad när du tar emot den, bör du anmäla det omgående och skicka bilder till kontakt@athomebym.se. Om skadan har med transporten att göra måste vi ha informationen inom 3 dagar för att kunna reklamera till transportföretaget  

Om du ej hämtar ut ditt paket, kommer du debiteras 400 SEK för hanteringskostnader som uppstår för oss.

Ångerrätt

Som kund hos oss kan du känna dig trygg att vi följer gällande lagar. Det innebär att du alltid har rätt att ångra ditt köp, meddela oss i så fall inom 14 dagar. Därefter skickar du tillbaka varan till oss inom 14 dagar, det är då du som kund som står för returfrakten och ansvarar för godset (Tänk därför på hur du pakterar godset samt behålla inlämningskvitto).  Varan måste vara oskadd och i originalförpackning. OBS! Det är viktigt att du inte skickar tillbaka någonting utan att meddela oss innan på store@athomebym.se

Varans kostnad återbetalas till dig så snart som möjligt.

Eventuellt outlöst paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamation

Vi kollar igenom varorna innan de skickas, men om du din vara är trasig/felaktig så kontakta oss på store@athomebym.se så får du information om hur du ska returnera varan. Vi kommer inte att lösa ut paket mot postförskott.

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Tvist

Om det är något som du inte tycker har fungerat med våra produkter eller hantering så hör av dig till oss i första hand. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar ditt ärende, så vänder du dig till konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden, vi följer alltid deras rekommendationer.

Övrigt

Tänk på att hur du ser färger på datorn inte alltid är 100 % överensstämmande med verkligheten, då faktorer som ljus när bilden togs och datorns inställningar spelar in. En del produkter är av naturmaterial eller handgjorda och kan därför variera något i färg eller form.

För att minska påverkan på miljön så försöker vi i så stor utsträckning som möjligt återanvända emballage.

Kontakt

Mail: store@athomebym.se

Adress: At home by M, Skånegatan 8, 574 37 Vetlanda

Org. nr 821219-2408

 

 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt
Moms visas: