a t h o m e b y m . s e

Athomebym.se är en inredningsbutik på nätet som öppnade i mars 2017 och drivs av mig, Michaela. Jag arbetar med att utveckla butiken, sortimentet och konceptet till att bli något unikt och personligt. Det viktigaste för mig är att ge god service till er som handlar i min butik och ni ska alltid känna er varmt välkomna hit. 

Här hittar du inredning som för det mesta går i neutrala färger såsom vitt, beige, ljusgrått, mörkgrått och svart men även inslag av färg i detaljer som man inte kan motstå :)

Gillar du stilren, minimalistiskt, rustik eller bohemisk inredning i material så som trä, betong, gjutjärn, stål, silver och glas. Då har du hittat rätt butik för att hitta inredning till din egna personliga stil. Genom att din egna kombination av färg, form, struktur, material skapar du din personliga stil. 

Jag väljer noga ut de produkter som finns i butiken och har en blandning av större kända märken och inredning som är köpta direkt av tillverkare och/eller designern.

De varumärken och leverantörer som finns i butiken är: Tine k home, Tell me more, Majas Cottage, Washologi, Ib Laursen, House doctor, Madam Stoltz, Olsson och Jensen, NG Baby, Cotton & Sweets, Wooden Story, Teministeriet, On interiör, Grafstad Designbyrå, Bloomingville m.fl och det blir ständigt fler i sortimentet. 

Du får alltid din beställning snabbt och betalningen är trygg och säker via Klarna (alternativt förskott via swish eller till bankgiro). När jag packar dina varor så försöker jag så långt som möjligt återanvända emballage då det är ett mycket miljövänligare alternativ. 

Varmt välkomna och happy shopping, jag ser fram emot att skicka fina saker hem till dig :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen